StrokesPlus.net
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Patrick97  
#1 Posted : Tuesday, June 8, 2021 7:11:41 AM(UTC)
Patrick97

Rank: Member

Reputation:

Groups: Approved
Joined: 5/18/2020(UTC)
Posts: 10

Thanks: 5 times
Hi everyone, I've been practising with this great software for a few days, and I've managed to implement some features useful to me, but I (think I) have a problem with the taskbar:
every time I try to draw a gesture in it (in a free area) nothing happens. Sometimes I have to draw two or more times in order to get the gesture done.

Is there a particular setting for that, have I missed something?

Thank you.
Rob  
#2 Posted : Tuesday, June 8, 2021 1:12:48 PM(UTC)
Rob

Rank: Administration

Reputation:

Groups: Translators, Members, Administrators
Joined: 1/11/2018(UTC)
Posts: 952
United States
Location: Tampa, FL

Thanks: 22 times
Was thanked: 274 time(s) in 239 post(s)
A few questions:


What gesture are you drawing?

Exactly where - main app list area, or over the clock area?

What is the action you're trying to accomplish in the gesture?

Is this a Global Action, or within the Applications area of S+ Settings?
Patrick97  
#3 Posted : Tuesday, June 8, 2021 3:21:45 PM(UTC)
Patrick97

Rank: Member

Reputation:

Groups: Approved
Joined: 5/18/2020(UTC)
Posts: 10

Thanks: 5 times
Thank you for your kind reply; I'll try to answer to your questions, even if it is hard for me to understand them (it has been only a few days since I discovered this software).

Here there is a screenshot:

UserPostedImage

the red rectangle is the area where I try to dray them. You can see 4 exemples of the gestures in white: I have them registered in the "Global actions - Action list - Windows related" section ( I put them there, but I do not know if it is correct): they open a given window folder, lauch programs .exe, ...

The weird thing is that (I think) the first draw is missed almost every time (no"colored track of the movement of the mouse"), but the second is (almost every time) ok...

I hope I have explained my problem.

Thanks again
Rob  
#4 Posted : Tuesday, June 8, 2021 5:13:39 PM(UTC)
Rob

Rank: Administration

Reputation:

Groups: Translators, Members, Administrators
Joined: 1/11/2018(UTC)
Posts: 952
United States
Location: Tampa, FL

Thanks: 22 times
Was thanked: 274 time(s) in 239 post(s)
I might need to see your configuration, go to the Import/Export section, click Select All, then Export....

Send me that file so I can take a look to see if I see anything. You can email to rob at strokesplus.net.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.