StrokesPlus.net
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
NikosColev  
#1 Posted : Friday, February 14, 2020 2:50:40 PM(UTC)
NikosColev

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Approved
Joined: 2/14/2020(UTC)
Posts: 3
Russian Federation

Hi, guys.

1. I create a gesture using "Alt"
2. I change the keyboard layout
3. Gesture does not work
4. I change the keyboard layout
5. Gesture works

Help me, pls.

Screencast, - link.
Rob  
#2 Posted : Friday, February 14, 2020 3:28:46 PM(UTC)
Rob

Rank: Administration

Reputation:

Groups: Translators, Members, Administrators
Joined: 1/11/2018(UTC)
Posts: 602
United States

Thanks: 5 times
Was thanked: 134 time(s) in 120 post(s)
Yeah, some keyboard language layouts just behave odd and I'm not familiar enough with international language coding to fully explain/understand the issue.

In this particular case, sending the browser back / forward virtual keys seems to work for me.

Code:
//Back
sp.SendVKey(vk.BROWSER_BACK);

//Forward
sp.SendVKey(vk.BROWSER_FORWARD);

Adding this link here for my reference later, as using Spy++, the only difference I see in the physical keyboard messages and the ones generated by S+ is the scan code is not sent from S+.

https://stackoverflow.com/questions/18647053/sendinput-not-equal-to-pressing-key-manually-on-keyboard-in-c
NikosColev  
#3 Posted : Friday, February 14, 2020 5:31:12 PM(UTC)
NikosColev

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Approved
Joined: 2/14/2020(UTC)
Posts: 3
Russian Federation

Hi Rob. Thanks for the quick reply.

Understood so that the error has a place to be. I'm so sorry ... such a great program. Thank you for configuring the commands for the browser. I can configure a browser with S+. I wanted to use global hot keys, one gesture, one command in all applications and in the OS itself.

This annoying mistake does not allow me to fully enjoy using S+. I really hope that in the future a solution to this problem will be found.

I wish all the best.
Rob  
#4 Posted : Saturday, February 15, 2020 8:17:50 AM(UTC)
Rob

Rank: Administration

Reputation:

Groups: Translators, Members, Administrators
Joined: 1/11/2018(UTC)
Posts: 602
United States

Thanks: 5 times
Was thanked: 134 time(s) in 120 post(s)
Try the latest version, 0.3.8.0.

Looks like the issue was addressed a couple of years ago in the InputSimulator repo, but the NuGet package has not been updated since 2013(!).

I pulled down the repo and compiled the DLL directly then replaced it in the S+ project.

I installed the Chechen keyboard layout yesterday and confirmed it wasn't working for me.

After the InputSimulator update, I tried it again in S+ 0.3.8.0 and it's working for me now.
NikosColev  
#5 Posted : Saturday, February 15, 2020 8:29:14 AM(UTC)
NikosColev

Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Approved
Joined: 2/14/2020(UTC)
Posts: 3
Russian Federation

Hi, Rob!

Hurrah!!!
Huge respect - I'm happy, now everything works as it should!!!

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.